BHV Instructeur

Bedrijfshulpverlening is een bekend begrip; BHV-opleidingen zijn niet alleen een zeer interessante branche voor allround opleiders, maar ook voor vakspecialisten die hun kennis willen delen en verspreiden. De instructeursopleiding BHV is de basis om écht kwalitatieve opleidingen aan te bieden. Bij IRP Training volgt u een opleiding die niet langer duurt dan nodig, maar wel intensief is. U behaalt een hoog rendement en kunt meteen aan de slag als BHV-instructeur.

Programma

De complete opleiding bestaat uit een drietal modules, die ook los gevolgd kunnen worden.

  • Instructeur Reanimatie (BLS)
  • Instructeur EHBO
  • Instructeur Brand, Ontruiming en Communicatie

Ook zijn na het volgen van de instructeursopleiding BHV aanvullende modules mogelijk zoals:

  • Instructeur Ploegleider BHV
  • Instructeur Horeca-BHV
  • Instructeur Sport-BHV
  • Instructeur Water en Zwembad-BHV

Voor deze modules worden extra ingangseisen gesteld die we graag met u doornemen bij interesse.

Certificerings mogelijkheden

Er zijn diverse certificeringen als BHV-instructeur mogelijk. De meest bekende certificeringen zijn van CIBOT, NIKTA en het NIBHV. Afhankelijk van uw wensen of die van uw opdrachtgever kunt u via ons één of meerdere van deze certificeringen behalen. Deze instructeurscertificaten worden breed geaccepteerd, bijvoorbeeld door het BHV Register.

Er zijn bij IRP Training ook mogelijkheden tot het volgen van een (verkorte) omscholing als u uw certificaten wilt omzetten naar een andere certificatie.

Commerciële kansen na opleiding

Elke werkgever is volgens de arbowet verplicht om zich te laten bijstaan door adequaat opgeleide bhv’ers. Er is dus een enorme markt voor BHV-opleiders in Nederland. Na uw opleiding kunt u via ons stage lopen en aan de slag als instructeur. Met een erkend certificaat onder de arm zullen vele deuren snel voor u geopend zijn als opleider.

Interesse?

De opleiding wordt meerdere keren per jaar gegeven. In-company voor meerdere kandidaten bij u op het bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Geïnteresseerd in een opleiding tot BHV-instructeur bij één van de grootste opleidingscentra van instructeurs in de branche? Neem contact op!