Algemeen

DAN is een wereldwijde organisatie die zich richt op een medisch netwerk, medisch onderzoek en verzekeringen van duikers. 

DAN heeft wereldwijd artsen, decompressie-instellingen en onderzoekscentra. Vanuit de passie voor veiligheid zijn de DAN opleidingen zeer goed aangeschreven.

DAN verzekeringen

DAN richt zich als internationale organisatie op een aantal pijlers:

  • Onderzoek
  • Medische ondersteuning
  • Verzekering
  • Training

Gebruikt u bij de DAN verzekering de partnercode van IRP, dan hebben wij nog een klein presentje voor u.

Partnercode: 654178

Onderwijsfilosofie

DAN cursussen zijn ontwikkeld door een team van artsen, (duik)medisch specialisten en onderwijsdeskundigen. Een paar van de opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor duikers, terwijl andere, zoals de Reanimatie (BLS) en de Eerste Hulp (First Aid) en Aquatic Oxygen Provider cursus zich richten op een groter publiek.

Commerciële kansen

Nadat u instructeur bent geworden bent u er klaar voor om de opleiding DAN BLS Provider te gaan onderwijzen. De opleiding wordt wereldwijd erkend en biedt daardoor ook kansen. Met het certificaat DAN Instructeur BLS zult u direct de voorkeur genieten indien u les wilt gaan geven bij een buitenlandse duikschool.

In-company

Ook in-company instructeursopleidingen zijn mogelijk. Met name duikverenigingen laten vaak meerdere DAN instructeurs als groep opleiden bij IRP Training zodat ze hun eigen providers kunnen gaan trainen.

Wat kan IRP Training voor u betekenen?

IRP Training is DAN Business Partner centrum.

Dat betekent dat u bij IRP alle instructeursopleidingen kunt volgen, maar ook de materialen kunt bestellen tegen een scherpe prijs. IRP ondersteunt u hierin van begin tot einde. 

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!