Uw merk, uw visie, ondersteund door IRP

White-label docenten veiligheid, regelgeving en certificering

Docenten van IRP geven les uit naam van uw bedrijf. Door onze ervaring en expertise kan IRP zorgen voor een aanvulling van uw aanbod. Een invulling van een nichebranche of ondersteunen met uitgebreide vraagstukken.

 

U kunt bij IRP terecht voor de inhuur van docenten en adviseurs op gebied van onder andere:

 • Reanimatie
 • EHBO
 • BHV
 • VCA
 • Heftruck
 • Luchtvrachtbeveiliging
 • ADR
 • Veiligheidskunde
 • Code95
 • Opleidingen Vaarbewijs
 • Certificatie
 • ISO9001
 • Risicobeheersing

 

Welk vraagstuk legt u neer bij IRP?

IRP is de partner voor u in vele vormen

IRP kan in verschillende vormen een aanvulling zijn voor uw bedrijf. Centraal staat altijd dat de opleiding door uw bedrijf wordt aangeboden en de les gegeven wordt door een docent van IRP.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onderstaande situaties waarin u onze diensten goed kunt gebruiken:

Aanvulling van uw capaciteit als opleider

Opleiden is voor u een dagelijkse taak met veel uitdagingen. Het is dan prettig om een organisatie van IRP Training achter de hand te hebben: met gedreven en enthousiaste instructeurs voor spoedaanvragen, aanvulling van uw diensten of capaciteit of complexe vraagstukken.

Door een ruime pool van docenten, merendeel in loondienst, heeft u beschikking over een betrouwbare partner voor zorgeloze uitbesteding. Docenten van IRP werken white-label en zijn gefocust op het bedienen van uw klant, niet op het binnenhalen van eigen opdrachten.

Intern opleidingscentrum

Uw bedrijf heeft een eigen opleidingscentrum. Door intern trainingen te organiseren en te geven kunt u docenten inzetten met feeling voor uw bedrijf, toegewijd aan en namens uw bedrijf. IRP leidt veel van zijn docenten op in samenwerking met het CIBOT.

Bij een vraag die dieper gaat dan de expertise van uw eigen docent(en) is een ervaren en gespecialiseerde instructeur van IRP Training een goede oplossing. Door net even dat extra stukje ervaring kunnen de verdiepende opleidingen toch aangeboden worden onder uw vlag. In alle gevallen is dit een kostentechnisch gunstige oplossing.

Aanvulling van uw dienstverlening

Uw bedrijf heeft feeling met opleidingen, maar dit is niet uw core business. U bent bijvoorbeeld actief als Arbodienstverlener of keurt arbeidsmiddelen bij bedrijven.

In deze gevallen “verkoopt” u opleidingen op gebied van arbo en veiligheid relatief makkelijk als aanvullend product.

Een opleidingscentrum is met de ondersteuning van IRP snel opgericht. IRP ondersteunt u in de administratieve processen en u organiseert de opleiding vanuit uw merk. IRP zorgt voor een kwalitatieve invulling.

Uitzendbureaus

U bent een uitzendbureau. Een bedrijf dat zich constant bezig houd met de mens. Deze mensen moeten ook opgeleid worden en u heeft hierdoor relatief grote aantallen.

Door opleidingen in eigen beheer te gaan organiseren kunt u een flinke kostenbesparing teweeg brengen, maar ook uw klant opleidingen aanbieden die zijn “eigen” mensen ook nodig hebben.

Vele uitzendbureaus zijn u al voorgegaan veelal met succes. Maar wellicht ziet u nog op tegen de investering. Met IRP kunt u direct van start zonder geldelijke investering.

Prijstechnisch

Wellicht werkt u al samen met een opleider. Deze opleider is ingericht op eigen verkoop en eigen merknaam. Dit merkt u in de prijs. Bij IRP Training gaan we uit van uw cursusadministratie en uw verkoopkracht. Door samen te werken met IRP heeft u dezelfde kwaliteit als in uw samenwerking met een commercieel sterke opleider, tegen een fractie van de kosten.

Daarbij is een groot voordeel dat uw eigen merk wordt uitgestraald in plaats van de opleider met wie u samenwerkt.

IRP Training biedt géén opleidingen aan uit eigen naam en is daarmee geen concurrent.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak kennis met onze dienstverlening en plan een afspraak.

We nodigen u graag uit voor een kop koffie om samen te kijken waar we binnen uw organisatie aanvulling of ondersteuning kunnen bieden.