NRR PBLS Instructeursopleiding Herhaling

De Nederlandse Reanimatieraad wordt in Nederland gezien als dé autoriteit op gebied van life support. Bij IRP bieden we diverse instructeursopleidingen: onder andere kinderreanimatie (PBLS).

Onderwijsfilosofie

Door het verspreiden van de internationaal vastgestelde richtlijnen draagt de NRR bij aan uniforme opleiding in de reanimatie op alle niveaus in de keten van de hulp en zorgverlening. Door de reanimatie op verschillende niveaus aan te laten sluiten krijgt de patiënt meer kansen op het behoud van het leven.

Certificering

Na het afronden van de herhalingsopleiding instructeur PBLS verlengt u uw NRR-certificering.

Het instructeurscertificaat is dan weer 2 jaar geldig. Binnen deze 2 jaar dient u wederom een herhalingscursus te hebben gevolgd.

Zodra u instructeur bent

Als full instructor kunt u zelfstandig PBLS-cursussen verzorgen. Wanneer u in CoSy (het cursusadministratie systeem van de ERC) ook de status Course Organiser hebt, kunt u certificaten voor uw cursisten aanvragen.

In-company

De NRR herhalingsopleiding Instructeur-PBLS wordt meerdere keren per jaar op onze trainingslocatie in Oirschot gegeven. In-company behoort echter ook tot de mogelijkheden! Bij voldoende aanmeldingen verzorgen onze docent-instructeurs de training op uw eigen locatie.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat kan IRP Training voor u betekenen?

IRP Training is instructeurs-opleidingscentrum en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen van de Nederlandse Reanimatieraad.

Wilt u weten of deze opleidingen iets voor u zijn?

Neem contact op met een van onze adviseurs!