IRP Training

Ontstaan van IRP Training

Na in 2011 zijn studie Technische Bedrijfskunde te hebben afgerond is Ian Reijnders Supply Chain Management gaan studeren. Tijdens deze studie is hij in aanraking gekomen met diverse bedrijven die tegen problemen aan liepen waar hij een oplossing voor gevonden heeft. Hieruit bleek dat zijn grote kracht lag in het uitwerken van wet- en regelgeving tot een pragmatische aanpak.

De projecten hadden één gemeenschappelijke deler: veiligheid en certificering. De eerste projecten waren namelijk:

  • een pretparkattractie door het certificatieproces van TÜV loodsen;
  • een goedgekeurde EU-registratie van cosmeticaproducten; het onderwijzen van BHV opleidingen.

Nadat deze projecten tot een goed einde waren gebracht, kwam er meer en meer werk aanwaaien op dit vakgebied. Dit heeft geleid tot de oprichting van IRP in 2014 als BV en de aanname van de eerste medewerkers om de extra hoeveelheid werk aan te kunnen.

De kracht van IRP als ‘groothandel’ ligt in een pragmatische uitvoering van werkzaamheden. Wij vertrouwen daarbij op de kracht van verkooppartners en houden ons afzijdig in het commerciële proces.

Dit is een unieke aanpak die op dat moment nergens anders gevonden kon worden. Daardoor hebben we ons ontpopt tot een vraagbaak en partner om andere bedrijven in hun operatie te ondersteunen. Onze mensen werken namelijk altijd whitelabel, uit naam van onze klant.

Missie en visie

Oplossingsgericht, betrouwbaar en verstand van zaken zijn de kerncompetenties van IRP.

IRP ziet het als haar missie om een algehele vraagbaak te zijn voor haar commerciële partners, en de opleidingen en projecten die de commerciële partners verkopen tot een goed einde te brengen.

Door ons in te schakelen op opdrachten die dicht bij uw business liggen behoudt u uw klant en stijgt het aanzien van uw bedrijf als kennispartner voor uw klanten.
Ook voor fluctuerende capaciteit bieden wij een oplossing.

Door het gebruiken van nieuwsgierig makende materialen, verbanden te leggen en door de inzet van docenten met passie voor het vak weet IRP Training de cursist mee te nemen in de stof. Lesplannen staat vooraf niet vast, en de cursisten krijgen alle ruimte om samen met de docent de les vorm te geven zonder structuur te verliezen(die natuurlijk door de docent bewaakt wordt).

Voor een passend advies neem contact met ons op

Werkwijze

Onze werkwijze is uniek en klantgericht. Wat heeft ú nodig?