Kinderreanimatie Instructeur

De Nederlandse Reanimatieraad wordt in Nederland gezien als dé autoriteit op gebied van life support. Bij IRP bieden we diverse instructeursopleidingen: onder andere kinderreanimatie (PBLS).

Onderwijsfilosofie

Door het verspreiden van de internationaal vastgestelde richtlijnen draagt de NRR bij aan uniforme opleiding in de reanimatie op alle niveaus in de keten van de hulp en zorgverlening. Door de reanimatie op verschillende niveaus aan te laten sluiten krijgt de patiënt meer kansen op het behoud van het leven.

Certificering

De ingangseis voor de opleiding is een geldig providercertificaat PBLS en een instructeurscertificaat BLS.

Na het afronden van de instructeursopleiding PBLS bent u Candidate Instructor. Nadat u twee keer stage bij een full instructor hebt gelopen, wordt u in het NRR-systeem ook geregistreerd als full instructor.

Het instructeurscertificaat is 2 jaar geldig. Binnen deze 2 jaar dient u een herhalingscursus te hebben gevolgd.

Zodra u instructeur bent

Als full instructor kunt u zelfstandig PBLS-cursussen verzorgen. Wanneer u in CoSy (het cursusadministratie systeem van de ERC) ook de status Course Organiser hebt, kunt u certificaten voor uw cursisten aanvragen.

In-company

De NRR instructeursopleiding PBLS wordt meerdere keren per jaar op onze trainingslocatie in Oirschot gegeven. In-company behoort echter ook tot de mogelijkheden! Bij voldoende aanmeldingen verzorgen onze docent-instructeurs de training op uw eigen locatie.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat kan IRP Training voor u betekenen?

Voor passend advies neemt u contact met ons op.

IRP Training is instructeurs-opleidingscentrum en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen van de Nederlandse Reanimatieraad. Wij kunnen u van begin tot eind opleiden en ondersteunen tijdens uw werk als instructeur.

Wilt u weten of deze opleidingen iets voor u zijn?

Neem contact op met een van onze adviseurs!